2015 Nieuwe diensten en veiligheid

Wij zijn het nieuwe jaar actief begonnen met het introduceren van nieuwe diensten naar onze klanten. Deze diensten zullen we binnenkort ook op onze site zetten. 2015 is verder het jaar dat men de mobiele gebruiker niet meer over het hoofd kan zien. Waar het eerst nog als een extra-tje werd gezien, zien we nu de verschuiving (mede door de analytische gegevens) waarbij mobiele gebruikers echt serieus worden genomen.

We krijgen ook veel vraagstukken over veiligheid, want hoe veilig is je WordPress website of een Magento webshop nu eigenlijk? Naast dat wij investeren in een veilige hosting omgeving, zorgen wij ook voor een compleet pakket wat je beschermd tegen hackers of kwaadaardige software. Daarnaast hebben we altijd een recente back-up mocht er ooit wat met je site of shop gebeuren.

Meer informatie? Neem even contact met ons op.

Nog geen klant bij ons en wel gehackt? Vaak is het niet te laat en kunnen we met verschillende technieken de website of webshop nog redden. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Geinteresseerd? Vertel ons je ambitie en daag ons uit!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.