WordPress website

Het gezicht van je bedrijf. Daar moet je mee knallen!

WordPress website

Je eigen WordPress website is belangrijk, het is het gezicht van je bedrijf. Daar moet je mee knallen! Van een eenvoudige website tot een op maat gemaakt social media platform, wij denken altijd met je mee. Zo zorgen we ervoor dat je onderneming passend gepresenteerd wordt en op een heldere manier aansluit bij je doelgroep.

WordPress website eenvoudig zelf beheren?

Onze websites zijn veelzijdig en gebruiksvriendelijk.

Appinco ontwikkelt uitsluitend op het krachtige en flexible WordPress CMS platform. WordPress heeft zich door de jaren heen bewezen als het meest veelzijdige en gebruiksvriendelijke website beheer systeem op de markt. Appinco richt het beheersysteem op een unieke manier in, zodat het beheren van je WordPress website erg eenvoudig en vanzelfsprekend is.

Een ander groot voordeel van WordPress is dat we je website functionaliteiten eindeloos kunnen uitbreiden. Tevens is je WordPress website bijzonder zoekmachine vriendelijk. Zo heb je net dat streepje voor op je concurrenten!

Bekijk hier een kleine greep uit de websites en webshops die wij met succes hebben opgeleverd.

Responsive?

Een duur woord voor schaalbaar.

Elke WordPress website ontwikkelt door Appinco is standaard responsive. Dit houdt in dat elke website zich automatisch aanpast naar de grootte van het scherm waarop hij bekeken wordt. Of dit nu een desktop computer is, een telefoon of tablet, je website is altijd goed zichtbaar. Dit betekent dat je maar één WordPress website hoeft te beheren voor alle platformen. Wel zo handig.

Daarbij neemt het mobiel internet verkeer met 15% toe. Volgend jaar zal de verwachte stijging zelfs 25% zijn. Er zijn nu al veel verschillende schermformaten. Dit zullen er alleen maar meer worden, daarom dat responsive webdesign de oplossing is. Wij maken je website niet alleen geschikt voor verschillende browsers, maar ook meteen voor verschillende apparaten.

Zo ben je er zeker van dat je bezoekers altijd het beste resultaat te zien krijgen.

WordPress website

Waar sta je bij de zoekresultaten?

Google houdt van WordPress websites.

Een WordPress website gemaakt door Appinco is op maat geoptimaliseerd en daardoor erg zoekmachine vriendelijk. Beter gevonden worden in Google betekent meer aanvragen, meer naamsbekendheid en meer omzet. Onze focus is maximaal rendement halen door je WordPress website zo effectief mogelijk in te zetten.

Geinteresseerd? Vertel ons je ambitie en daag ons uit!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.