Godiva Sailing

luxe zeilreis voor een betaalbare prijs

Wat wij gedaan hebben

Voor Godiva Sailing Cruises hebben we bij Appinco een geheel nieuwe responsive WordPress website ontwikkeld. De oude website voldeed niet meer aan hun wensen en was erg verouderd. Op de nieuwe website kunnen bezoekers alle informatie vinden over de Blue Cruises van Godiva Sailing. Tevens kunnen ze er foto’s en video’s bekijken. Als mooie afsluiter is er de ruimte om een referentie achter te laten na die heerlijke ontspannen vakantie.

Over Godiva Sailing

Blue Cruise Zeilcruises, maar dan anders. Topkwaliteit zeilen en een culinaire reis voor een betaalbare prijs!

Zeilen langs de Turkse kust, aanleggen in een privé baai of een pittoresk haventje. De zon schijnt, de wind in de zeilen, de zee is strak blauw, een drankje onder handbereik, even alles achter je laten, ultieme ontspanning: Dat is een zeilcruise langs de Turkse kust.

Bent u ook op zoek naar dé ultieme vakantie-ervaring, heeft u al veel gereisd, gezien en ervaren en wilt u daar een unieke ervaringen aan toevoegen: een zeilcruise op onze boot zal u belonen! Alle dingen die het leven voor ons mooi maken – genieten met familie en vrienden, rust, gastvrijheid, weldaad, schoonheid, eten, ontspanning – komen hier samen.

Appinco-Godiva-Sailing-Cruises

 

Geinteresseerd? Vertel ons je ambitie en daag ons uit!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.