De Nationale Talentenbank

Iedereen een kans op werk!

De Nationale Talentenbank;
Wat wij gedaan hebben

Wellicht heb je hem al in het nieuws voorbij zien komen, de Nationale Talentenbank website kreeg veel media aandacht. Vanuit het hele land is er belangstelling gekomen, waaronder premier Rutte, door de ondernemende houding van Niels Aussems, 1 van de initiatief nemers. Het platform is een responsive WordPress website met daaraan een database koppeling voor de profielen en cursussen.

Ondanks de strakke deadline, vonden we het belangrijk om veel ruimte te nemen voor usability testen met de doelgroep. Hierdoor zijn er gedurende het gehele proces kleine, maar ook grote verbeter punten uitgevoerd. Uiteindelijk is dit platform het resultaat van een zoektocht naar de best mogelijke ervaring voor zowel werkzoekende met een arbeidsbeperking, als werkgevers.

Over de Nationale Talentenbank

Niels Aussems biedt met de Nationale Talentenbank een platform aan, voor mensen die moeilijk zichtbaar zijn op de arbeidsmarkt. Door werkzoekende met een arbeidsbeperking de mogelijkheid te geven om een profiel aan te maken met o.a. video, krijgen werkgevers een compleet beeld. Verder biedt het platform allerlei extra zaken aan zoals cursussen van de grote cursus aanbieders. Zo zijn er mooie kansen voor zelfontwikkeling, om nog beter op de arbeidsmarkt naar voren te komen.

Nationale Talentenbank quote

Wat de Nationale Talentenbank nog meer uniek maakt, naast dat het een groep werkzoekende helpt die hiervoor moeilijk zichtbaar waren, is het feit dat werkgevers en werknemers gratis met elkaar in contact kunnen komen. Dit geheel vonden wij daarom een heel mooi innoverend initiatief.

Wij wensen Niels Aussems veel succes met zijn nieuwe platform, wat naar onze mening veel mensen kan helpen. Uiteraard wensen we ook alle werkzoekende veel succes met het vinden van een baan.

Nationale Talentenbank: Niels Aussems met premier Rutte

Ben je door de Nationale Talentenbank helemaal geïnspireerd om je eigen platform te starten? Of kan je bestaande website wel wat vernieuwing gebruiken? Neem dan even contact met ons op.

Geinteresseerd? Vertel ons je ambitie en daag ons uit!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.