Eldacom

Elektro-, Beveiligings-, datatechniek en alle facetten die daarbij horen

Wat wij gedaan hebben

Appinco heeft voor Eldacom een nieuwe responsive website ontwikkeld. Op deze website moesten de diensten van Eldacom centraal staan. Tevens werd er door Eldacom aangegeven dat het belangrijk was dat referenties duidelijk zich baar waren. Deze hebben we verwerkt in de slider. Eldacom kan hun eigen website makkelijk zelf beheren door het op maat gemaakte WordPress CMS. Appinco heeft de achterkant zo ingericht dat Eldacom met gemak nieuwe referenties kan toevoegen of hun openingstijden kunnen aanpassen.

Over Eldacom

Na jarenlange ervaring in de Elektro-, Beveiligings-, datatechniek en alle facetten die daarbij horen, is Eldacom in 2014 een eigen weg ingeslagen om zowel de zakelijke, als mede de particuliere markt aan haar wensen te voldoen op het gebied van de volgende aspecten; Elektrotechniek, Beveiligingstechniek (Brandmeldinstallaties, anti- inbraakinstallaties, camerabeveiliging, toegangscontrole enz.), Noodverlichting, Ledverlichting,  Datanetwerken (Wifi, Bedraad, DSL Verbindingen en Glasvezel), Telecommunicatie (Mobiele Telefonie, analoge telefonie, VOIP), Levering en installatie van Computer en randapparatuur

Eldacom heeft betrouwbare partners en afspraken met bekende leveranciers om haar materiaal tegen een zeer gunstige prijs in te kopen, welke zij ook weer doorzet naar haar klanten.

eldacom

Geinteresseerd? Vertel ons je ambitie en daag ons uit!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.