WordPress site verhuizen bij Appinco

Professioneel je WordPress site verhuizen?

WordPress site verhuizen

Een WordPress website verhuizen kan een heel gedoe zijn. Zo is het belangrijk dat de link structuur het zelfde blijft voor de zoekmachine posities, dat alle gebruikte plugins en het thema blijven werken. Daarnaast is er nog de content zelf, zoals de teksten, plaatjes en video’s wat op dezelfde manier terug moet komen te staan op de nieuwe locatie. Wij kunnen je helpen met het technische gedeelte. Je kan het ook helemaal uit handen geven, wat we gratis en voor niks doen als je naar het WordPress hosting compleet pakket verhuist. Doordat wij zelf het beheer hebben over onze geoptimaliseerde WordPress servers, kunnen we garanderen dat de WordPress site verhuizen zo soepel mogelijk verloopt.

WordPress site verhuizen

Doe je het zelf, of laat je het door een WordPress specialist doen?

De verschillende verhuis mogelijkheden bij Appinco:

  1. Als eerste stap maak je altijd een backup van de FTP gegevens en de database. Je kan onze kale WordPress hosting afnemen die speciaal is ingericht voor WordPress websites. Je krijgt van ons de FTP gegevens en de locatie waar je de database kunt uploaden.
  2. Je geeft het helemaal uit handen en kiest voor het WordPress hosting compleet pakket. We hebben dan wat gegevens nodig van je huidige hosting en je domeinnaam. Uiteraard doen we niks zomaar en inventariseren we eerst even met jou samen wat er precies verhuist moet worden. Zo kijken wij o.a. naar welke mailboxen er mee verhuist moeten worden en de overige DNS records, waar bijv. een Microsoft office pakket aan vast zit. Dan maken we eerst een volledige backup. Zodra we klaar zijn met je WordPress site verhuizen, controleren we of de structuur netjes is overgenomen. Zo blijven de zoekmachine posities het zelfde. Voordat de domeinnaam definitief gekoppeld wordt aan de verhuisde versie van de website, geven we een tijdelijke link waar de verhuisde website op bekeken kan worden. Als alles dan naar wens is, dan pas verhuizen we het domein. Vervolgens helpen we je met het instellen van de mailboxen. Kijk op de WordPress hosting pagina voor onze overige diensten die we in het compleet pakket leveren.
  3. Wij zetten een WordPress installatie voor je klaar en je gebruikt 1 van de vele verhuis plugins om de oude website op de nieuwe locatie op onze hosting te zetten. Dit kan wel eens problemen geven, doordat de verhuis plugins niet altijd voldoende rechten hebben. Dit is afhankelijk van je huidige hosting en deze manier raden we dan ook af. Meestal komt er toch nog wat extra kennis bij kijken om alles weer zo te krijgen zoals het was.

Gelijk aan de slag?

Vul dit formulier even in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Geinteresseerd? Vertel ons je ambitie en daag ons uit!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.