Arnold de Graauw

Het trainings en advies bureau van Arnold de Graauw staat garant voor jarenlange deskundige ervaring op het gebied van bedrijfshulpverlening.

Wat wij gedaan hebben

Voor het Trainings- en Advies Bureau van Arnold de Graauw hebben we een responsive WordPress website ontwikkeld. Op de nieuwe website is ruimte voor cursussen, tarieven en foto’s gekomen. Voor het inschrijf gedeelte hebben we een compleet nieuw aanmeld systeem ontwikkeld, zodat het hele klantenbestand en nieuwe klanten netjes in de achterkant van de website verwerkt zijn. Zo krijgt iedereen op tijd een nieuwe uitnodiging om hun BHV kennis up to date te houden.

Over Arnold de Graauw Trainings en Advies Bureau

Het trainings en advies bureau van Arnold de Graauw staat garant voor jarenlange deskundige ervaring op het gebied van bedrijfshulpverlening. Ze zijn in het bezit van het keurmerk Opleidings- instituten Bedrijfshulpverlening en werken volgens de normen van het NIBHV.

Hoe zat het ook al weer met mond op mond beademing, of wat te doen bij een brand? Bij Arnold de Graauw leer je hiermee om te gaan. Mocht het je leven redden, stuur je dan even een bloemetje naar Arnold?

bhv690x360

Geinteresseerd? Vertel ons je ambitie en daag ons uit!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.