Autobedrijf DvdM

De website van Dre van der Made is volledig responsive, dit betekend dat hij ook goed werkt op zowel een tablet als een mobiele telefoon

Wat wij gedaan hebben

In opdracht van autobedrijf Dre van der Made hebben we een volledig responsive WordPress website opgeleverd. Via deze website worden de occasions gepresenteerd en kan een bezoeker deze bekijken. Ook kan Dre van der Made zijn diensten en producten op een professionele manier presenteren.

Volledig responsive

De website van Dre van der Made is volledig responsive, dit betekend dat hij ook goed werkt op zowel een tablet als een mobiele telefoon. Alle websites van Appinco worden zo ontwikkeld dat ze bij oplevering al responsive zijn. Een responsive website is de oplossing voor een bedrijf dat zich richt op de toekomst.

Over autobedrijf Dre van der Made

Het professionele team van autobedrijf Dre van der Made verzorgt al 20 jaar op het vertrouwde adres in Oosterhout al uw wensen op autogebied. Door service, klantvriendelijkheid en een no-nonsense regeling te hanteren zorgen wij voor een perfecte begeleiding voor u en uw auto.

U kunt bij ons onder andere terecht voor een volledige APK keuring, een grote of kleine beurt, het omwisselen van uw winterbanden naar zomerbanden, het uitbalanceren wielen/velgen, een uitgebreide schadetaxatie/-reparatie of uw olie verversen. Ook heeft u de keuze uit een ruime voorraad occasions in alle merken en prijsklassen

drevandermade690x360

Geinteresseerd? Vertel ons je ambitie en daag ons uit!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.