Website laten maken WordPress

Website laten maken; WordPress

Wil je je website laten maken met WordPress? Appinco maakt een op maat gemaakt design voor je, zodat je een unieke website hebt die ook gebruiksvriendelijk bij te houden is.

Website laten maken; WordPress eenvoudig zelf beheren?

De website is klaar voor de toekomst.

Door de jaren heen is WordPress uitgegroeid als 1 van de meest gebruiksvriendelijke en veelzijdige systeem om een website bij te kunnen houden. Appinco haalt alle opties weg die je niet nodig hebt, zodat het bijhouden van de WordPress website zo duidelijk mogelijk is.

Nog een groot voordeel als je de website laat maken met WordPress is dat de uitbreidingsmogelijkheden eindeloos zijn. Zo kunnen we relatief eenvoudig bijv. forum functionaliteit toevoegen, of een social media slider. Op die manier blijft je website up to date en is er altijd wat te doen voor je bezoekers.

Op de achtergrond doen wij een een hoop werkzaamheden die ervoor zorgen dat de WordPress website veilig blijft en dat de updates worden uitgevoerd. Ook zaken als dagelijkse backups en een ssl certificaat leveren we bij onze WordPress hosting pakketten.

Bekijk hier wat van ons opgeleverd werk.

Meerdere schermen?

Geen probleem.

Je nieuwe WordPress website maken we standaard geschikt voor meerdere schermgroottes. Zo kan hij ook overweg met smartphones en met tablets. Daarnaast letten we ook op de snelheid van je website. Dit zodat gebruikers van de website zowel onderweg of achter hun desktop de meest optimale ervaring hebben.

 

WordPress website

Welke positie heb je bij de zoekresultaten?

Zoekmachines houden van WordPress websites.

Een WordPress website betekend beter gevonden worden met o.a. Google. We kunnen, zodra je website live staat, verschillende strategieën bespreken om meer bezoekers op je website te krijgen waar je ook echt wat aan hebt. Zo bieden we een compleet pakket van zoekmachine marketing diensten aan, van professionele SEO teksten, tot aan het verbeteren van je linkprofiel. Laten we eerst zorgen dat de basis goed is, dan helpen we je daarna graag verder.

Geinteresseerd? Vertel ons je ambitie en daag ons uit!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.