DMIB

Op Docent MBO in Beeld kunnen bezoekers informatieve filmpjes bekijken welke samenhangen met hun MBO opleiding

Wat wij gedaan hebben

In opdracht en samenwerkingen met Marijke van der Putten hebben we een nieuwe  WordPress website ontwikkeld voor zowel de zittende docenten als voor aankomende docenten van de lerarenopleiding. Op Docent MBO in Beeld kunnen bezoekers informatieve filmpjes bekijken welke samenhangen met hun MBO opleiding. Bij elke filmpje horen een aantal vragen welke ze in de klas kunnen behandelen.

Over Docent MBO in Beeld

Het MBO is sterk in beweging, al een flink aantal jaren, en dat heeft nogal wat consequenties voor de functie van docent in het MBO. Zowel voor de zittende docenten als voor aankomende docenten van de lerarenopleiding. Deze site is ontwikkeld ter ondersteuning van het opleiden van docenten in en voor het MBO.

Aan de ene kant staan er films op die de good practises en de leermomenten van docenten teams laten zien gedurende hun leer proces om het beroepsgericht onderwijs beter aan te laten sluiten bij de beroepspraktijk. Uit alle domeinen zijn voorbeelden verzameld, verspreid over heel Nederland. Aan de andere kant is er een aanbod van essentiële dossiers. Artikelen, links, boeken, blogs of geschriften die het ontwikkelingsproces van MBO docenten ondersteunen.

docentmboinbeeld690x360

Geinteresseerd? Vertel ons je ambitie en daag ons uit!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.