DVG

De website van DVG Financiële Diensten is volledig responsive, dit betekend dat hij ook goed werkt op zowel een tablet als een mobiele telefoon.

Wat wij gedaan hebben

Voor DVG  hebben we een volledig responsive WordPress website ontwikkeld. Op deze site worden de producten en diensten van DVG Financiële Diensten op een professionele manier gepresenteerd.

Volledig responsive

De website van DVG Financiële Diensten is volledig responsive, dit betekend dat hij ook goed werkt op zowel een tablet als een mobiele telefoon. Tegenwoordige zijn er veel verschillende scherm afmetingen welke allemaal op een andere resolutie werken. Met een simpele mobiele website kom je er als bedrijf niet meer. Een responsive website is de oplossing voor een bedrijf dat zich richt op de toekomst.

Over DVG Financiële diensten

De werkwijze van DVG Financiële Diensten is misschien anders dan wat u van hun collega’s gewend bent. Ze hebben een directe, no-nonsense aanpak en geven een gedegen en deskundig advies op financieel gebied. Ze geven u geen onnodige ballast aan informatie die alleen maar vragen oproept, in plaats van problemen oplost.

Hun doel is adviseren over financiële producten die u echt nodig heeft, omdat ze nuttig voor u zijn en niet het verkopen van financiële producten omdat de markt deze aanbiedt. Het gaat niet om hun inkomsten, maar om uw uitgaven. Deze laatste moeten binnen verantwoorde normen zo laag mogelijk zijn.

dvg1920x337

Geinteresseerd? Vertel ons je ambitie en daag ons uit!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.