AV-Huis

Op de nieuwe website is ruimte voor video’s en foto materiaal wat de huurders zelf hebben gemaakt. Zo kan de bezoeker meteen een kijkje nemen naar wat er zoal in het AV-Huis gemaakt wordt.

Wat wij gedaan hebben

Veel mensen zijn nog niet bekend met waar het nieuwe AV-Huis voor staat. Om die reden hebben wij een nieuwe responsive WordPress website voorgesteld waarbij het werk van de huurders in het AV-Huis centraal is komen te staan. Op de nieuwe website is ruimte voor video’s en foto materiaal wat de huurders zelf hebben gemaakt. Zo kan de bezoeker meteen een kijkje nemen naar wat er zoal in het AV-Huis gemaakt wordt.

Naast het makkelijk in contact kunnen komen met het AV-Huis, zijn ook andere praktische pagina’s erin opgenomen. Zoals een informatie pagina voor nieuwe huurders. Ook de verschillende social media kanalen hebben een plaats gekregen, zodat de nieuwste tweets, Youtube video’s en Facebook berichten die met het AV-Huis te maken hebben zichtbaar zijn.

Over het AV-Huis

Het AV-Huis is een verzamelgebouw voor professionals die in de Audio en Visuele sector werken. Denk aan beeld, geluid, animatie, games en multimedia.

Het nieuwe gebouw biedt allerlei faciliteiten die een AV- en media professional nodig heeft. Zo is er bijvoorbeeld een geluidsstudio, een montagekamer, een vergaderkamer en een kleine bioscoop voor screenings. Het glasvezelnetwerk verbindt het AV-Huis met de digitale wereld.

Kom anders eens langs, wij zitten er ook namelijk!

avhuis690x360

Geinteresseerd? Vertel ons je ambitie en daag ons uit!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.