Drogespieren

Drogespieren is de website bij uitstek waarop van alles omtrent gezonde levensstijl te vinden is.

Wat wij gedaan hebben

Voor Mark van Oosterwijck hebben we een op maat gemaakte WordPress website ontwikkeld, uiteraard responsive. Toen Mark bij ons kwam was het meteen duidelijk dat hij een partner zocht die hem zowel strategisch als technisch kon begeleiden met de website. We hebben alles volledig naar zijn wensen ingericht en met name rekening gehouden met alle verschillende content die er geplaatst wordt.

Ook hebben we zijn eerste e-book ontworpen en helpen publiceren via zijn eigen site. Naast rechtstreekse verkoop hebben we een affiliate systeem voor hem ingericht, zodat Mark zijn e-books ook goed door kan verkopen. Verder hebben we alles tot in de puntjes verzorgt, denk hierbij aan zijn Social media kanalen ingericht tot aan zijn automatische email responders.

Dynamische content

Het leuke aan dit project is dat Mark continu bezig is om zijn content te verbeteren. Vaak zijn het subtiele wijzigingen, waar wij hem in mee helpen. Er zit verder een betaal systeem geïntegreerd om zijn E-book(s) te kunnen verkopen. Een ander groot aspect aan de website is op maat gemaakte content die continu getest wordt op doeltreffendheid. Dit gebeurd automatisch. Converteert een bepaalde indeling beter dan de andere, dan kan Mark ervoor kiezen om de nieuwe indeling aan te houden. Zo blijft de website voortdurend groeien en kan Mark zijn dienstverlening steeds beter verfijnen.

Over Drogespieren

Drogespieren is de website bij uitstek waarop van alles omtrent gezonde levensstijl te vinden is. Naast vele tips, voedingsschema’s en training video’s, zijn er ook E-books te downloaden. 

Drogespieren310x230

Geinteresseerd? Vertel ons je ambitie en daag ons uit!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.