Webdesign Breda

Webdesign Breda

Je zocht naar webdesign Breda, dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij zijn gevestigd in het creatieve hart van Breda, het AV-Huis. Met meer dan 10 jaar ervaring helpen wij graag andere lokale ondernemers aan een mooie website die gevonden wordt, voor een voordelige prijs.

Webdesign Breda, professioneel en betaalbaar?

Webdesign voor jouw online succes staat bij ons centraal.

Appinco ontwikkeld volgens de laatste technieken en bouwt je website ook meteen responsive. Zo kunnen je bezoekers ook mobiel genieten van een mooie en gebruiksvriendelijke versie van je website. In ons ontwerp proces zoeken we samen met jou naar het meest passende design. Webdesign is voor ons daarom een persoonlijk proces, net zolang totdat je tevreden bent.

Verder ontwikkelen wij op open source software, zodat je website ook betaalbaar is. Of je nu een nieuwe website neemt, of een bestaande website wilt vernieuwen, wij staan voor je klaar.

Beginnen aan je online succes?

Contact opnemen

Tekst aanpassen of nieuwe foto’s op je website?

Geen probleem met je gebruiksvriendelijke beheersysteem.

Door onze ervaring met verschillende beheersystemen, weten we wat wel en wat niet handig is. Zo stemmen we je beheersysteem af op wat je nodig hebt zonder je te overladen met een zee van opties, menu’s en knoppen. Zo is je website eenvoudig bij te houden en kan je je bezoekers ook steeds verassen met nieuwe content. Daarnaast zijn we altijd te bereiken voor advies en leggen we bij oplevering van je website het beheersysteem persoonlijk uit.

Webdesign Breda, wordt mijn website wel gevonden?

Onze websites zijn zoekmachine vriendelijk, zo heb je snel de inleg van je website terug verdient.

Doordat wij in het webdesign proces al rekening houden met zoekmachines zoals Google, is je website beter te vinden. Google houdt van websites die technisch goed in elkaar zitten. Daarnaast is natuurlijk content zoals teksten belangrijk. Naast content advies, kunnen wij je ook helpen met professionele teksten die speciaal voor zoekmachines zijn geschreven. Zo weet je zeker dat je de website snel hebt terug verdient en heb je een dikke streep voor op je concurrenten.

 

Geinteresseerd? Vertel ons je ambitie en daag ons uit!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.