WordPress Breda

Lokale WordPress specialisten in Breda

WordPress Breda

Zoek je naar WordPress Breda specialisten? Appinco is gevestigd in het AV-Huis wat onderdeel is van de Triple O campus (achter de brandweer). Ook wel het creatieve hart van Breda genoemd. Lokale ondernemers helpen we graag aan gebruiksvriendelijke en unieke websites. Uiteindelijk is het belangrijkste dat de WordPress website gezien wordt door relevante bezoekers. Hier helpen we je dan ook graag mee.

WordPress Breda, deskundig en uniek?

WordPress webdesign voor online succes staat centraal.

Volgens de laatste technieken ontwikkeld Appinco je nieuwe WordPress website. We leveren hem gelijk responsive op, zo hebben je bezoekers op zowel desktops, als op smartphones en tablets de beste gebruikerservaring. Eerst doorlopen we een ontwerp proces, waarin we samen op zoek gaan naar het best passende ontwerp. Vervolgens ontwikkelen we de website op een ontwikkel omgeving en bij goedkeuring zullen we de website live zetten.

Starten aan je online succes in Breda?

Neem gelijk even contact met ons op, we kunnen dan een afspraak inplannen om de wensen in kaart te brengen.

Andere foto’s of nieuwe teksten op je website?

WordPress is een heel gebruiksvriendelijk beheersysteem, dus geen probleem.

Het is niet voor niks dat we onze specialisatie in WordPress zijn gaan doen. WordPress is door de jaren heen uitgegroeid tot een volwaardig beheersysteem en het is niet voor niks zo populair. Alhoewel er natuurlijk vele interessante alternatieven zijn, weten we door ervaring dat WordPress steeds hoog scoort op gebruiksvriendelijkheid vlak. Zo is het dus eenvoudig om nieuwe teksten te plaatsten en/of aan te passen, of regelmatig nieuwe foto’s erop te zetten. Zo blijft er steeds wat nieuws te zien voor de bezoekers van de website en zal Google het waarderen dat je website ‘leeft’.

We leggen bij de oplevering van je website het beheersysteem persoonlijk uit. Mocht je vervolgens nog ergens niet uit komen dan kan je het ons natuurlijk altijd even vragen.

WordPress Breda: wordt mijn website wel gevonden?

Lokaal maar ook landelijk, we helpen je website gevonden te worden.

In het gehele proces houden we al rekening met zoekmachines. Niet alleen Google vindt het belangrijk dat websites goed in elkaar zitten, ook vinden je bezoekers het fijn een goed werkende website te hebben. Naast het technische stuk kunnen we je ook helpen meer relevante bezoekers op je website te krijgen. We bieden uitgebreide zoekmachineoptimalisatie diensten aan. We kunnen dit op bestaande websites toepassen, maar ook bij nieuwe WordPress websites.

 

Geinteresseerd? Vertel ons je ambitie en daag ons uit!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.