Relei

Op deze site worden de producten en diensten van Relei op een professionele manier gepresenteerd.

Wat wij gedaan hebben

In opdracht van Relei hebben we een volledig responsive WordPress website opgeleverd. Op deze site worden de producten en diensten van Relei op een professionele manier gepresenteerd. Ook staat de revolutionairen CPN handschoenen centraal in de homepage slider.

Volledig responsive

De website volledig responsive, dit betekend dat hij ook goed werkt op zowel een tablet als een mobiele telefoon. Tegenwoordige zijn er veel verschillende scherm afmetingen welke allemaal op een andere resolutie werken. Met een simpele mobiele website kom je er als bedrijf niet meer. Een responsive website is de oplossing voor een bedrijf dat zich richt op de toekomst.

Over Relei

Relei is een totaalleverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen en verpakkingsmaterialen. Een onderneming die continu met uitbreiding en procesverbetering bezig is. Doordat Relei zijn producten grotendeels zelf importeren, onderscheiden Relei zich in de markt. In het centraal magazijn liggen gemiddeld 4.000 producten voorradig, door deze sterke voorraadpositie worden hun producten binnen 48 uur geleverd.

relei690x360

Geinteresseerd? Vertel ons je ambitie en daag ons uit!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.