STUDIO27

Esther Haagberg heeft van jongs af aan een passie voor fashion. Met STUDIO27 voorziet zij alle klanten van uiterst professioneel en een op maat gemaakt advies.

Wat wij gedaan hebben

Voor STUDIO27 hebben we een volledig responsive WordPress website opgeleverd. De belangrijkste uitgangs punten voor deze website was een moderne modieuze fashion uitstralling met een vleugje New York. De bezoekers van de website worden doormiddel van een twitter en news feed op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op fashion gebied.

Over STUDIO27

Esther Haagberg heeft van jongs af aan een passie voor fashion. Met haar opleidingen en jarenlange ervaring bij verschillende merken, voorziet zij met STUDIO27 alle klanten uiterst professioneel van een op maat gemaakt advies.

Door de diversiteit aan klanten weet Esther inmiddels perfect op de behoeftes van haar klanten in te spelen, die op een gezellige en directe manier geholpen worden. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat het uiteindelijke advies heel goed aansluit op het karakter en de wensen van de klant of het bedrijf.

studio27690x360

Geinteresseerd? Vertel ons je ambitie en daag ons uit!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.